nlc.hu
Sztárok

Curtis intim képet kapott

Curtis hízelgőnek találta, amikor egy férfi rajongója a nemi szervéről küldött neki képet

Kiderült, a pornófilmekkel is különleges élménye van a rappernek.

A Gyertek át! legutóbbi adásában mókás történetek derültek ki Curtisről. A feladat ismét az volt, hogy a műsorvezető, Sebestyén Balázs különböző sztorikat olvasott fel, a játékosoknak pedig ki kellett találniuk, melyik kiről szól. 

Curtis (Széki Attila)

Curtis (Széki Attila) (Fotó: Olajos Piroska)

Az egyik ilyen történet főszereplője egy férfi rajongótól kapott képet a nemi szervéről és felajánlotta szexuális szolgálatait, amit még hízelgőnek is vélt. Puskás-Dallos Peti egyből Curtisre tippelt, a rapper pedig elismerte, tényleg ő volt az. „Írtam neki, hogy nagyon köszönöm a képet, munkásságom és karrierem során, mikor volt számára, amikor az én identitásom megingott volna, hogy nekem erre szükségem van?” – mesélte a rapper. 

Balázs ezt követően felolvasta az utolsó történetet is, aminek a főszereplőjét Csonka Andrásnak kellett kitalálnia: „Kisiskolás korában véletlenül bekapcsolta a testvére pornókazettáját. Annyira megijedt a látottaktól, hogy kiszaladt a konyhába a szüleihez, ugyanis azt hitte, horrorfilmet lát.” Csonka Pici tévesen Szabados Ágnesre tippelt, pedig ez is Curtis nevéhez fűződött. 

Ilyen alámondásos volt. Volt egy film, és a végén átkapcsolt. Olyan volt, mint a Harcosok klubja, csak egy pillanatra ugrott be. Úristen, szaladtam ki anyukámhoz, és azóta nyilván ezen röhögnek, hogy kis Attinak a pornó az horror

– magyarázta meg a történteket Curtis. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top