nlc.hu
Sztárok

Fotó Harry herceg kétéves kislányáról

Friss fotó Harry hercegről és az imádnivaló kétéves kislányáról, Lilibetről

A tegnapi napon került sor III. Károly második koronázására Edinburgh-ben. Ez idő alatt Harry herceg a Függetlenség napját ünnepelte az Egyesült Államokban kislányával, Lilibettel.

Lilibet hercegnőt Harry herceggel együtt fotózták le a július 4-ei felvonuláson, amit a Függetlenség napja alkalmából rendeztek, mindezt a néhány órával III. Károly második koronázási ceremóniája előtt.

Harry herceg és kislánya Lilibet a július 4-ei felvonuláson. Harry farmert viselt, zöld trikóval és baseball sapkával a kezében imádnivaló lányát tartotta, aki egy virágos ruhát viselt fehér kötött harisnyával és piros cipővel.

Harry herceg és kislánya Lilibet a július 4-ei felvonuláson. Harry farmert viselt, zöld trikóval és baseball sapkával a kezében imádnivaló lányát tartotta, aki egy virágos ruhát viselt fehér kötött harisnyával és piros cipővel (Fotó: Profimedia)

Miközben a herceg a kétéves Lilibetnek éppen a Montecito Egyesület falusi roadshow-ját mutatta meg, addig Károly király éppen uralkodásának egyik legfontosabb pillanatára készült, vagyis a második koronázására, amire Edinburgh-ben került sor. 

Harry herceg és kislánya Lilibet a július 4-ei felvonuláson. Harry farmert viselt, zöld trikóval és baseball sapkával a kezében imádnivaló lányát tartotta, aki egy virágos ruhát viselt fehér kötött harisnyával és piros cipővel

Harry herceg és kislánya Lilibet a július 4-ei felvonuláson. Harry farmert viselt, zöld trikóval és baseball sapkával a kezében imádnivaló lányát tartotta, aki egy virágos ruhát viselt fehér kötött harisnyával és piros cipővel (Fotó: Profimedia)

A király és Camilla királynő a St Giles’ katedrálisban tartott rangos eseményen tisztelegtek Vilmos herceg kíséretében, azonban magát a herceget sehol sem lehetett látni, mivel Harry az Egyesült Államok brit uralomtól való függetlenségét ünnepelte. 

III. Károly koronázása hatalmas mérföldkő a brit történelemben, ugyanis 70 év óta nem került sor újabb koronázásra. Ekkor Harry részt vett ugyan a nagyapja koronázási szertartásán, de nem tartózkodott sokáig a brit földeken, mivel fiának, Archie-nak a születésnapja ugyanarra a napra esett

Az uralkodó a tegnapi napon vette át a Skócia koronaékszereit, vagyis a skót koronát, a jogart, és a skóciai kitüntetések állami kardját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top