nlc.hu
Sztárok

Ettől maradt fiatalos Köllő Babett

Köllő Babett elárulta a fiatalos arcbőrének titkát

Köllő Babett már számos arckezeléssel, illetve krémmel próbálkozott az évek során, azonban egyik sem hozta meg számára a kívánt eredményt. Most azonban felfedte fiatalos bőrének titkát.

Köllő Babett és Dr. Segatto Angie MBA esztétikai specialista a Mokka vendégeiként az arcápolás fontosságáról, illetve a fiatalság megőrzéséről is beszéltek.

Köllő Babett

Köllő Babett Fotó: TV2

A műsorvezető nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, így nemcsak a speciális krémekre, hanem különböző gépi kezelésekre is támaszkodik annak érdekében, hogy bőre fiatalos maradjon – írja a Tények.

A műsorban azt is elárulta, hogy már 38 éves kora óta sok eljárással próbálkozott, továbbá számos krémet is tesztelt. Elszántságát jól mutatja, hogy még az arcjógát is kipróbálta, azonban látványos eredményt egyikkel sem ért el.

Elmondása alapján az igazi áttörés számára a radiofrekvenciás arckezelés volt, amely egyelőre csak Angie-nél érhető el az egész országban.

 

Babett szerint egy 20 perces kezelés felér kétévnyi arcjógával. A szakember hangsúlyozta, hogy már az első alkalom után is látványos a változás, azonban ez egyénenként változó lehet.

Angie a 36 év alattiaknak havi 1, míg a 40 év felettieknek heti 1 kezelést ajánl.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top