nlc.hu
Sztárok

Mohamed Fatima halálközeli élménye

Halálközeli élménye volt Mohamed Fatimának, kétszer élesztették újra

Nagyon megviselte édesanyja halála Fatimát, utána akart menni.

Megrázó vallomást tett Mohamed Fatima az édesanyja öt évvel ezelőtti halálával kapcsolatban, írja a Blikk. Úgy érezte, nincs miért tovább élnie, ám amikor nem sokkal a tragédia után valóban meglegyintette a halál szele, rádöbbent, mi az igazi célja.
 
 A Fekete Vonat egykori énekesnője, aki 42 évesen szeretne anya lenni, édesanyja halálakor úgy érezte, utána akar menni, hiszen nagyon közel álltak egymáshoz. Fatima elmondta, szerinte minden betegség pszichés okokra vezethető vissza, mert a gondolatainknak, érzéseinknek, szavainknak teremtő erejük van. Anyja halála után nem sokkal a tüdőgyulladás egyik legsúlyosabb formája támadta meg a szervezetét, az úgynevezett légiós betegség.

Kétszer élesztettek újra, 13 napig lebegtem élet és halál között, ami nekem csak egy éjszakai alvásnak tűnt. Mindeközben mélyen bennem rengeteg dolog történt. Két energiával találkozott a tudatom: az első a földi vörös köd volt, sötét árnyakat kezdtem látni. Amikor a tudatom félni kezdett, átváltott minden, és csillogó fények vettek körül, természetfeletti békesség. Éreztem, hogy ott van anyu. Aztán felébredtem.

Az énekesnő élete a felébredése óta 180 fokos fordulatot vett, sokkal spirituálisabbá vált a halálközeli élmény hatására. Fatima szerint édesanyja szeretetenergiája adott neki erőt, hogy tovább éljen. Ma már nagyon hálás az életnek, és minden pillanatát kihasználja, ölelgeti a fákat, mezítláb jár a fűben.

Mohamed Fatima

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top