nlc.hu
Sztárok
Veréb Tamás új barátnőjéről mesélt

Veréb Tamás új kedveséről: „Nagy segítség volt ahhoz, hogy megérkezzek abba az állapotba, ahol most vagyok”

Új barátnője is szakmabeli.

Nehéz évek vannak Veréb Tamás háta mögött, ám a színművész úgy érzi, le tudta zárni a problémákat és mind a magánéletében, mint a hivatásában is kezdenek helyére kerülni a dolgok. Nem olyan régen megjelent új száma, a Minden rendben kapcsán kiderült, miután kiheverte a válását, a szerelem is rátalált

Veréb Tamás

Fotó: Trenka Attila

„A Minden rendben egy nagyon aktuális érzelmi állapotom. Az ember nem ír szerelmes dalt, ha nincs mögötte valódi érzelem. Dúdoltam a kocsiban egy dallamot, és érzésből ez a szöveg jött rá. Akkor realizáltam, hogy ez mennyire igazi. Hiába vannak nehézségek, hátra kell dőlni, és azt mondani, hogy igazából minden rendben van – vagy rendben lesz. Szeretek számot vetni az életemben. Rájöttem, hogy szeretnek, vannak barátaim, szeretteim, itt a kiskutyám és a szerelmem is. Számtalan olyan dolog van, ami miatt hálás lehetek, emiatt is íródott a dal. Ebben pedig még az sincs, hogy félteném ezt a helyzetet. A korom ellenére az élet sok oldalát tapasztaltam már, voltam magasan és nagyon mélyen is. Most érzem azt, hogy a jó útra találtam: arra, amiből valami nagyon jó dolog sülhet ki – magyarázta a hot! magazinnak az énekes, aki új barátnőjéről is mesélt. – Koltai Viviennek hívják, színésznő. Egy végtelenül türelmes ember, a szó legnemesebb értelmében. Nagy segítség volt ez ahhoz, hogy meg tudjak érkezni abba az állapotba, ahol most vagyok. Olyan ember mellett nem is tudnék élni, aki berak egy kalitkába, és onnan szeretget. Nekem csak úgy megy, ha ő is és én is különálló, teljes személyiségek vagyunk. Nem hiszek abban, hogy két fél találkozik, és abból lesz egy egész. Szerintem az működik, ha két teljes ember – akik mellesleg tök jól érzik magukat a másikkal – együtt halad az úton.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top