nlc.hu
Sztárok

Hegyi Barbara a ráncokról

Hegyi Barbara nem titkolja: volt már szépészeti beavatkozása

Nem aggódik a ráncok miatt a színésznő.

Hegyi Barbara nem hajlandó aggódni az öregedés miatt. Az 57 éves színésznő azt vallja, ha szüksége lesz rá, igénybe veszi az erre már jól bevált kezeléseket. Sőt nem titkolja, már túl is van egy kisebb szépészeti beavatkozáson. Minderről Lilu YouTube műsorában, a Makeup/Down legújabb epizódjában beszélt – írja a Blikk.

Hegyi Barbara

Hegyi Barbara nem tart az öregedéstől – Forrás: Makeup/Down – Hegyi Barbara – Liluland / YouTube – videó

Ha kell, elmegyek egy megfelelő helyre, és kész. Akkor jógáztatni fogom majd az arcomat, hogy megfeszüljön, meg hát be is lehet szúrni itt-ott” – mondta el Hegyi Barbara, hozzátéve: a homloka közepén lévő ránca miatt kapott már korábban injekciót.

Volt egy nagyon komoly ráncom, és mentem pont forgatni, úgyhogy beszúrattam” – árulta el a színésznő, aki arról is beszélt az interjúban, hogy mit gondol a modern kori celebségről, melyik az a tévéműsor, amiben szívesen szerepelne, valamint miért gondolja úgy, hogy a nők jobban szikráznak az 50-es éveikben, mint a férfiak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top