nlc.hu
Sztárok

Gallusz Niki akkor és most

Gallusz Niki gyerekkora minden volt, csak nem átlagos

Miért mindig a magánéletével kapcsolatban beszélünk Gallusz Nikiről, amikor ő egy elképesztően tehetséges színész-énekesnő?
Gallusz Niki

Gallusz Niki általában akkor szerepel a hírekben, hogy ha a szerelmi életéről van szó. Persze ez nem egyedi, ez a hírnév velejárója. Az ő esete azonban annyiban más, hogy biszexuális nőként a megszokottnál jobban csámcsognak a magánéletén. Mostanában különösen, hiszen Niki 12 év után szakított barátnőjével, Laurával, azóta pedig egy férfival kezdett el ismerkedni. Ennek ellenére a művésznő nem zárkózik el attól, hogy a témáról beszéljen. „Mindegyikünknek van egy másik csírázó kapcsolata. Nekem egy férfival. De az biztos, hogy pasiban is az érzékeny és intelligens típus jön be, aki nem azzal intéz el egy színházi előadást, hogy jó volt, csak a hangosítás kicsit gyenge, hanem alaposan kielemzi a látottakat. Nehéz engem tűzbe hozni, sokat kell velem beszélgetni, de nem vagyok jégkirálynő, ha felforrósodom, az sokáig kitart. Így vagyok a munkámmal is. Szenvedélyesen szeretem, amit csinálok”mesélte például a Nők Lapjának.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de szerintünk, ha valaki ennyire profi a szakmájában, és ennyire imádja azt, akkor sokkal érdekesebb téma a hivatása a szerelmi életénél. Főleg, ha egy olyan emberről van szó, mint Niki, akinek az élete eleve ezerszer izgalmasabb annál, hogy épp kit szeret. Tudtad például, hogy a szülei mindketten zenével foglalkoztak, a karrierjük pedig egészen Kanadáig repítette a családot? Ugyan Niki és énekesnő édesanyja egy idő után hazaköltöztek, nem maradtak sokáig egy helyben. Külföldi zenekarokat kísértek szerte a világban. A kislányt nem hagyta otthon az anyukája, így Niki a gimnáziumot például Japánban kezdte el, de az iskolát már Ausztráliában járta ki. A karrierjét azonban Magyarországon akarta beindítani, ahol a Színművészeti Főiskolára jelentkezett. Itt, ahogy azt Niki a Klub Rádióban elmesélte, Földessy Margit megjegyezte neki: „Ha nem énekelnél ilyen jól, akkor fantasztikus színész lennél”. Nem tévedett: Niki az egyik legmenőbb musicalszínésznőnk manapság. 30 éve dolgozik a Madách Színházban, miközben énekesnőként és filmes színésznőként is bizonyított már. Az alábbi galériában megnézheted, honnan hová jutott Gallusz Niki.

Gallusz Niki
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top