Áttétet találtak Reviczky Gábor szervezetében, kemoterápiára jár

nlc | 2023. Július 11.
Hat kezelésből hármon már túl van.

Ahogy arról mi is írtunk, idén márciusban prosztatarákot diagnosztizáltak Reviczky Gábornál: a betegség egy agresszív fajtája támadta meg a színművész szervezetét. Sokáig úgy nézett ki, hogy nem alakultak ki áttétek és megúszhatja kemoterápia nélkül, most azonban kiderült, hogy újabb daganatok miatt mégis szükség lesz a kezelésre – tudta meg a Blikk.

A lap szerint első körben hat kezelést írtak ki neki, ebből hármon már túl van, és a körülményekhez képest jól viseli: ugyanolyan lendülettel és profizmussal dolgozik, miközben árulja ráckevei otthonát.

„Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban… ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki. Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz” – részletezte a Blikknek Reviczky Gábor.

Exit mobile version