nlc.hu
Sztárok

Reviczky Gábor CT-vizsgálatról ment díjat átvenni a Parlamentbe

A rákkal küzdő Reviczky Gábor egyenesen a kórházból ment a Parlamentbe átvenni a díját

A népszerű színészt a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést vehette át március 15-én.

A mi kis falunk orvosát alakító Reviczky Gábor is ott volt a jutalmazottak között a Parlament kupolacsarnokában március 15-én. Az állami kitüntetést Novák Katalin köztársasági elnöktől, az Országgyűlés elnökétől, Kövér Lászlótól és Orbán Viktor miniszterelnöktől vehette át. A 73 éves színművész egyenesen a CT-vizsgálatról érkezett az ünnepélyes díjátadóra – mesélte az RTL-nek.

Reviczky Gábor

Reviczky Gábor a Parlamentben március 15-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Reviczky Gábornál hónapokkal ezelőtt diagnosztizáltak prosztatarákot. Azonnal megműtötték, de a teljes gyógyulás még hosszú időt vesz igénybe. Állítása szerint nem várta a díjat, nem azért dolgozik, hogy díjakat kapjon érte, ő leginkább csak adni szeretne az embereknek és szórakoztatni őket.

A Kossuth Nagydíjat Ifjabb Sánta Ferenc hegedűművész kapta. Díjazták Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökét és a Terror Háza igazgatóját, Schmidt Máriát, de díjjal jutalmazták Oszvald Marikát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top