nlc.hu
Sztárok

Reviczky Gábor betegsége

Reviczky Gábor az állapotáról vallott: „Ha állandóan ez járna a fejemben, félő, hogy végezne velem”

Már a hatodik kemoterápiás kezelésnél tart.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Reviczky Gábor prosztatarákkal küzd, ennek is egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. A 73 éves színész 2022 decemberében kezdett gyanakodni arra, hogy valami nincs rendben. Reviczky már a hatodik kemoterápiás kezelésnél tart és mint mondja, esze ágában sincs folyamatosan a problémáján rágódni.

„Mivel nem adom át magamat a betegségnek, azzal sem foglalkozom, hogy javul-e az állapotom. Nem figyelem. Ha állandóan ez járna a fejemben, félő, hogy végezne velem. Hinni kell a gyógyulásban, mondják. De én még ennyire sem akarok foglalkozni vele” – mondta a színész az ujszo.com-nak adott interjújában, majd arról vallott, hogy a dohányzás bár nem túl jó az ő állapotában, mégsem tette le a cigarettát. 

Reviczky Gábor

Reviczky Gábor (Fotó: Schumy Csaba)

„Hááát! Senkinek nem lenne szabad. De én már annyit szívtam! Egy professzor barátom azt mondta, csökkenteni lehet, ha viszont abbahagyom, másfél hónap múlva meghalok. Na, azt nem! A nagyapám volt erős dohányos. Közölte is vele az orvos, hogy Reviczky bácsi, ha nem teszi le a cigarettát, akkor le kell vágnunk az egyik lábát. S akkor elnyomta. Ami pedig a sört illeti: naponta három liter vizet kellene innom. Nem tudok. Kérdeztem az orvost, mit csináljak. Sörben lemegy, árultam el neki. Akkor igyon azt, felelte.”

A szereplésről így beszélt: „Lefoglal a szerep. A koncentráció mindig segít. Túllendít a bajon. Itthon is félóránként-óránként vízszintesen fekszem öt-hat percig, és akkor pihent vagyok. Muszáj vízszintesen feküdnöm.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top