nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Reviczky Gábor állapotáról

Romlott a rákkal küzdő Reviczky Gábor állapota: „Színházra most nem vagyok alkalmas”

Szívszorítóan vallott a betegségéről a 74 éves színész.

A rákkal küzdő Reviczky Gábor aggasztó fejleményről számolt be az ATV Húzós podcastjében, ahol elárulta, romlott az állapota: ötszörös csontáttéte mellett nyirokmirigyrákkal küzd, a színházi munkára pedig jelenleg alkalmatlan, mert nagyon hamar elfárad – írja a Blikk. Arról is beszélt, hogy immár nehezebben viseli a betegséget és a kezeléseket.

„Színházra most nem vagyok alkalmas. (…) Forgatok, és ott is elfáradok, (…) ez valószínűleg a kemótól van” – vallotta be Reviczky Gábor, aki azt is elmesélte, hogy mielőtt kiderült a betegsége, már évek óta benne lappangott a súlyos kór.

Reviczky Gábor

Több áttéte is van Reviczky Gábornak – Fotó: Sajtóklub

„Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már 10 éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei” – mondta el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, aki továbbra is igyekszik pozitívan hozzáállni a betegségéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top