nlc.hu
Sztárok

Áttétet találtak Reviczky Gábor szervezetében

Áttétet találtak Reviczky Gábor szervezetében, kemoterápiára jár

Hat kezelésből hármon már túl van.
Reviczky Gábor

Ahogy arról mi is írtunk, idén márciusban prosztatarákot diagnosztizáltak Reviczky Gábornál: a betegség egy agresszív fajtája támadta meg a színművész szervezetét. Sokáig úgy nézett ki, hogy nem alakultak ki áttétek és megúszhatja kemoterápia nélkül, most azonban kiderült, hogy újabb daganatok miatt mégis szükség lesz a kezelésre – tudta meg a Blikk.

A lap szerint első körben hat kezelést írtak ki neki, ebből hármon már túl van, és a körülményekhez képest jól viseli: ugyanolyan lendülettel és profizmussal dolgozik, miközben árulja ráckevei otthonát.

„Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban… ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki. Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz” – részletezte a Blikknek Reviczky Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top