nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika magánélete

Ezért nem lesz valószínűleg esküvője Herceg Erikának

Hiába a mesébe illő eljegyzés.

Herceg Erika öt éve boldog párkapcsolatban él egy titokzatos üzletemberrel. Az X-Faktor egyik mentora eddig nem mutatta meg a férfit, melyre mint kiderült, jó oka van. 

„Én értek máshoz is azonkívül, hogy kiteregessem a magánéletemet. Ráadásul ő sem akarja. Egyébként féltékeny típus vagyok, meg túl jó pasi ahhoz, hogy mindenki megismerje” – mondta az énekesnő, aki az rtl.hu-nak azt is elárulta, hogy párja egy hónapos ismeretség után mesébe illő módon kérte meg a kezét.

Herceg Erika

Herceg Erika (Fotó: Birton Szabolcs)

„Egy repülőn ültem, amikor valaki megkopogtatta a vállam. Egy idegen átadott nekem egy levelet és egy dobozkát. A kézzel írott levélben a párom szerelmet vallott, a dobozban pedig egy eljegyzési gyémántgyűrű volt. De a legromantikusabb nem is ez volt, hanem hogy a következő járattal utánam repült Moszkvába.”

Felmerül a kérdés, hogy mikor lesz az esküvő, illetve a babavárás? Erika szerint valószínűleg mindkettő elmarad.

„Talán tíz éve álmodoztam még róla, de 35 évesen mar teljesen más értékeket képviselek. Eddig kétszer kezdtük el tervezni, nem jött össze. Most már szerintem nem lesz esküvőnk. Ha a jóisten megadja a babát, megszülöm, és örülni fogok neki, boldog leszek, de nem tervezem. Egyébként imádom a gyerekeket, de ha nem lesz sajátom, az sem baj.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top