Lakatos Márk új séróval üzeni, hogy ne fóliával, elfogadással közelítsenek egymáshoz az emberek

FEL | 2023. Július 12.
Lakatos Márk sosem rejtette alá a véleményét, ezúttal sem tette.

Lakatos Márk sokat tesz azért, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek, fiatal korától kezdve úgy öltözködik, ahogy neki tetszik, nem foglalkozik a negatív felhangokkal. Nyíltan beszél arról, hogy a férfiak is bújhatnak nőiesebb stílusú ruhákba, szerinte mindenkinek olyan szerelésben kellene lennie, amelyben jól érzi magát.

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

Most az Instagram-oldalán jelentkezett be fehér színű frizurával, ám a hajánál sokkal fontosabb, hogy a posztjával a napokban feltett videójára reflektál, amelyben azt láthattuk, hogy egy zacskót húzott a fejére, reagálva arra, hogy a Libri könyvesboltjaiban lefóliázzák az LMBTQ-tartalmú könyveket.

„Tegnap viccelődtem kicsit, mert azt a groteszk és abszurd világot, amiben itthon élünk, muszáj szerintem egy kis humorral kifigurázni.

Ahogy a halálfélelmet is évezredek óta humorral próbálja meg az ember leküzdeni, feloldani.

Sok dolgot le lehet takarni leplekkel, fóliákkal, burkával, ideológiával, politikával, egyházzal, DE az élet előbb vagy utóbb kibújik a takarásból és színpadra lép.

Ezt sose feledjétek, Drága Csillagszórók. Az igazi kultúra a nyitottságban, szabadságban és a párbeszédben létezik. Minden más csak a valóság letakarása valamilyen érdek mentén.

Ne fóliákkal, leplekkel támadjatok, hanem őszinte érdeklődéssel és nyitottsággal közeledjetek”

– írta Márk.

Ez pedig a korábbi fotója, amit közzétett a fóliázás kapcsán:

Kiemelt kép:

Exit mobile version