nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk nemet mondott az RTL-nek

Lakatos Márkot visszahívták az RTL-hez, gondolkodás nélkül mondott nemet

A stylist nagyon büszke magára, hogy volt ehhez bátorsága.

Két évvel ezelőtt egy közleményben tudatta az RTL, hogy Lakatos Márk nem tagja többé a Reggeli csapatának. A váratlan döntés nem csak a nézőket, a stylistot is meglepte, aki ennek ellenére igyekezett méltóképpen elbúcsúzni a stábtól és a nézőktől is. Márk nem olyan régen ünnepelte 49. születésnapját, amikor Instagram-on 24 óráig elérhető történetében várta a követői kérdését. Ekkor hosszasabban is elelmélkedett arról, vajon miért rúgták ki a csatornától. 

Lakatos Márk

Fotó: Birton Szabolcs

Egyre inkább azt gondolom, hogy nálam az volt a probléma, hogy túl nagy volt a pofám… Még a nagy liberális RTL-nek is sok volt az, hogy nekem elég külön, mondhatni karcos véleményem van dolgokról, például politikából is. Nagyon jellemző kis hazánkra, hogy egy tévécsatorna megfogalmazhat ellenzéki véleményt és lehet ellenzéki, ha valaki a saját szakállára , a saját bőrére csinálja ugyanazt, az már nem biztos, hogy belefér. Természetesen ezt nem lehet bevallani, összevissza ment a mindenféle magyarázkodás, meg igazából nem is mondtak semmit, de én egészen biztos vagyok benne, hogy az én esetemben ez volt az ok” – magyarázta Márk, aki azt is elárulta, ezután csak olyan műsorban szeretne szerepelni, amivel azonosulni is tud. 

Most újabb hírről számolt be Instagram-történetében. Mint kiderült, megkereste őt a csatorna, ám gondolkodás nélkül mondott nemet nekik. 

Nagyon büszke vagyok magamra, képzeljétek el, hogy felhívott ma egy kis nő az RTL-ből nagyon kedvesen, hogy felkérjen valami műsorba, ami nem tudom, hogy miről szól, mert nagyon meg se jegyeztem. Azt hiszem, Balázs meg Vadon Jani vezette régen és valami baromság, hogy ha nem férsz be valahova, akkor bedobnak egy medencébe” – mesélte a stylist, majd így folytatta: 

Képzeljétek el, hogy gondolkodás nélkül nemet tudtam rá mondani, és számomra ez egy nagy lépés, mert azért régen bennem volt az, hogy ha valamit nem vállalok el, akkor mi lesz, fognak-e hívni? Ráadásul én most már nem vagyok fixen az RTL-ben műsorvezető, igaz, hogy feltűnök egy-egy műsorban itt-ott, de azt is mondhatnám, hogy ez hiányzott volna. Viszont azt gondoltam, hogy ez nem hiányzik nekem, nem akarok medencébe ugrálni. Nem tudom, ki lett volna a műsorvezető, lehet, hogy a Majka meg a Pápai Joseppe… Mindenesetre azt mondtam, hogy ‘gyerekek, ez nagyon kedves, de szerintem ez nem nekem való’. Na, mit szóltok? Büszkék vagytok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top