nlc.hu
TV-sztárok

Lakatos Márk véleménye az RTL-ről

Lakatos Márk borította a bilit: szerinte ezért rúgták ki a Reggeliből

2022-ben távozott a képernyőről, melynek szerinte egy komoly oka volt.

Két évvel ezelőtt az RTL egy közleményében osztotta meg a nyilvánossággal, hogy Lakatos Márk már nem tagja a Reggeli csapatának. A döntés váratlanul érte a stylistot is, aki ennek ellenére szép emlékekkel búcsúzott el a nézőktől, és a kollégáitól. „Derült égből villámcsapás volt az, amikor a műsor végén azt mondták az öltözőben, hogy »akkor köszönjük szépen, ennyi volt«. (…) Négy és fél év után ezt lehetett volna másképp is csinálni. Az volt a jó, hogy mivel nem kerültem saját magam alá, tudtam valami olyan erőt képviselni, amire reagált a ház is, és ebből sikerült olyan kompromisszumos, szép búcsút csinálni, amit szerintem alanyi jogon, amúgy is megérdemeltem volna” – mondta akkor a Blikknek Lakatos Márk.

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Olajos Piroska)

Úgy gondolja, hogy tudja, mi állhatott a háttérben

Márk a napokban töltötte be a 49-et. A jeles nap alkalmából Kubába utazott, hazatérése után pedig egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben válaszolt néhány követői kérdésre. Az egyik videóban például arra is kitért, valójában miért küldhette el a csatorna. 

„A Járai ügyében nem tudok nyilatkozni, de én egyre inkább azt gondolom, hogy nálam az volt a probléma, hogy túl nagy volt a pofám… Még a nagy liberális RTL-nek is sok volt az, hogy nekem elég külön, mondhatni karcos véleményem van dolgokról, például politikából is. Nagyon jellemző kis hazánkra, hogy egy tévécsatorna megfogalmazhat ellenzéki véleményt és lehet ellenzéki, ha valaki a saját szakállára , a saját bőrére csinálja ugyanazt, az már nem biztos, hogy belefér. Természetesen ezt nem lehet bevallani, összevissza ment a mindenféle magyarázkodás, meg igazából nem is mondtak semmit, de én egészen biztos vagyok benne, hogy az én esetemben ez volt az ok” – fejtette ki a műsorvezető. Arra a kérdésre, miszerint szeretne-e még tévéképernyőn szerepelni a stylist azt válaszolta, hogy csak olyan műsorban, amivel azonosulni is tud. 

Hívták a Dancing with the Starsba 

A híresség azt is kifecsegte, hogy Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója hívta ugyan a táncos show-ba, de nemet mondott. De csak a szereplésre, a zsűribe szívesen beült volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top