nlc.hu
Sztárok

Randizni vitte, majd faképnél hagyta Szabó Zsófit

Puskás-Dallos Peti faképnél hagyta Szabó Zsófit a randijuk kellős közepén

Az RTL-en futó Activity legutóbbi adásából kiderült, hogy Puskás-Dallos Peti és Szabó Zsófi egykor randiztak, azonban nem lett jó vége. A The Biebers frontembere otthagyta a műsorvezetőt és Zsófi elmondása alapján, esélyt sem adott neki.

Magyarország egyik legismertebb kereskedelmi csatornája, az RTL júniusban jelentette be, hogy újra visszatér a képernyőre az Activity. A vetélkedőben hazai influenszereket, hírességeket, illetve humoristákat is láthatunk, akik tudásukat összemérve küzdenek meg egymással, mindamellett, hogy rengeteget titok is napvilágot lát.

Így történt ez a legutóbbi adásban is, ahol kiderült, hogy Puskás-Dallos Peti egykor randizni vitte Szabó Zsófit, majd faképnél hagyta. 

 

Az adásban Zsófi azt is elárulta, hogy mindössze egyszer találkoztak, azonban a The Biebers frontembere otthagyta a Deák téren, így esélyt sem adott a randinak, mivel eltűnt.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: Trenka Attila)

Én próbálkoztam, de nem voltam elég gazdag

– idézte fel Peti a balul elsült randit. 

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top