nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Janklovics Péter

Torokfájásra panaszkodott, majd kórházba került Janklovics Péter

A múlt héten még csak torokfájásra panaszkodott, majd nem sokkal később kórházba került Janklovics Péter humorista. Az elképesztő beavatkozásokról részletesen is beszámolt.

Janklovics Péter humorista egy Facebook-poszt keretein belül számolt be arról, hogy elképesztő, pontosabban brutális beavatkozásokon esett túl a kórházban. 

Szerencsére a humoristát már kiengedték, azonban elmondása alapján múlt hét végén – éppen az olaszországi nyaralása előtt – fájt a torka, ezért biztos, ami biztos alapon elment megnézetni. 

Aztán ahogy a doki a torkomba nézett, elhagyta a száját az, amit orvostól nem akarsz hallani: „Ó-ó… Ez nem túl jó…”

– idézte fel az emlékeket.

Janklovics Péter

Fotó: Janklovics Péter/Facebook

Ebben a pillanatban már tudta, hogy búcsút inthet a nyaralásnak, ugyanis egy tályog volt a manduláján. Az orvos gyorsan fel is vázolta az ilyenkor szükséges eljárást, amiben nem volt köszönet. Az egyetlen megoldás az volt, hogy a helyi érzéstelenítő után egy szikével akkora metszést csinálnak, hogy más eszközökkel is odaférjenek, amikkel el tudják távolítani a gennyes területet.

Janklovics Pétert az orvos is biztosította arról, hogy a beavatkozás nem csupán nem hangzik jól, de átélni sem lesz kellemes. Pár napra még a kórházba is be kellett feküdnie, mivel a műveletet minden reggel meg kellett ismételni. 

Olyan sokkot kaptam ezek hallatán, hogy onnantól kezdve 20 percen át egészen változatos módokon (hiszti, könyörgés, szűkölés, észérvek – bár ez utóbbiból viszonylag kevés állt rendelkezésemre) próbáltam elkerülni ezt az egészet! Kértem, hogy altassanak el (nem lehet), vagy legalább drogozzanak be (sajnos nem lehet, észnél kell lennem a művelet alatt – WTF???), vagy akkor lőjenek le (nem az ő kompetenciájuk)

– írta. 

Szerencsére a humorista már jól van és otthonról írta ezeket a sorokat, aminek során a teljes személyzetnek is köszönetet mondott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top