nlc.hu
Sztárok

Ábrahám Edit új szakmát tanul

60 felett újra az iskolapadba ült Ábrahám Edit

A Barátok közt című sorozatból megismert sztár asztrológiát kezdett tanulni.

Több mint 30 éves ismeretség fűzi asztrológusához Ábrahám Editet, igaz hosszú időbe telt, mire meg is fogadta a tanácsokat. A színésznő nem csak teljes megújuláson ment keresztül, hanem képezni is elkezdte magát. 

„A spiritualitás is érdekel, de asztrológiát azért kezdtem tanulni, mert kíváncsi voltam arra, miért történtek úgy az események az életemben, ahogy történtek és hogyan tudok a jövőben jó döntéseket hozni. Szeretnék idővel jótanáccsal szolgálni az unokáimnak a pályaválasztással, sportválasztással kapcsolatban, de a nevelésükhez sem árt tudni a jellembeli adottságaikat. Erre mindenre választ kaphatok az asztrológiában” – mesélte Edit, majd így folytatta.

Ábrahám Edit

Ábrahám Edit (Fotó: Olajos Piroska)

„Örök kíváncsi vagyok, fontos számomra a nyitottság a dolgok iránt. Nem engedem el magam, legyen szó akár a szellememről, akár a testemről. Az asztrológusomat a fontos döntések vagy kitűzött célok kapcsán mindig megkérdezem. Így volt ez tavasszal is, amikor eldöntöttem belevágok a fogyókúrába, vajon a csillagok támogatják-e a célomat. Azt mondta igen, és valóban így lett, 8 kilótól szabadultam meg. Ennyi idősen azt hittem már nem olyan könnyű lefogyni, de szerencsére tévedtem. Ráadásul rólam tudni kell, hogy semmilyen gyógyszert, ami szintetikus, ha nem muszáj, nem szedek be, viszont a természetes megoldásokban nagyon hiszek. Rátaláltam egy testsúlycsökkentő mátrixra, amelyben van például egy vadon termő szilvafajta. Bélseprűnek hívják ezt az egzotikus fajtát, és hát a változó korral lelassul az anyagcsere, ez pedig segített beindítani. Vagy van egy májvédő, ami nem engedi felszívódni a szénhidrátokat. A kúra segített, hogy megszűnjön az édesség utáni sóvárgásom, egy úgynevezett cukorgyilkos növénynek köszönhetően. Így amikor elkezdek majd fagyizni a Balatonnál az unokámmal, azon sem kell aggódnom, hogy újra átesek a ló túloldalára” – magyarázta a művésznő, aki azt is elmondta, a 2 ruhaméretet eredményező fogyásához önsanyargatásra sem volt szükség. A színésznő úgy gondolja, attól, hogy már nem vagyunk húsz évesek, nem szabad legyinteni az életre.

„Két éve tanulom az asztrológiát, de ez az út eleje, most kezdtem csak igazából, hiszen ez egy nagyon sokrétű tudomány, hosszú-hosszú évekig tanulják a művelői. Szinte nincs olyan rész az életben, amihez ne lenne egy egészséges mankó. Nem oldja meg a problémáimat, de a megoldásukhoz segítség. Amikor véget ért a sorozat, akkor több szabadidőm lett, közben megszületett az unokám. Ez felvetett olyan lehetőségeket, ami hozta magával a tanulást. Nagyon érdeklődő vagyok ebben a témában, de egyben óriási felelősség is, meg kell gondolni százszor, hogy mit mondok, hiszen nyitott tudattal fordulnak az emberek az asztrológushoz” – tette hozzá a nemrég fürdőruhában pózoló híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top