nlc.hu
Sztárok

Tilla nyári emlékei

Tilla a magyar tengerről: „Ha valakinek gyerekként beült az életébe a Balaton, az úgy marad”

Itt jó volt gyereknek lenni – mondja a műsorvezető.

Till Attilát rengeteg emlék és élmény köti a Balatonhoz. A TV2 műsorvezetője elárulta, egészen kiskorától kezdve a magyar tenger partján töltötte a nyarakat, jelenleg pedig Zamárdiban van a központja, ezért is örül annak, hogy olyan koncertekkel, programokkal telik meg jövő hétvégén a város, amelyekre generációk kíváncsiak.

Till Attila (Tilla)

Till Attila (Tilla) (Fotó: Birton Szabolcs)

„Mi alapvetően Balatonszemesen voltunk nagyon sokat, az anyám vállalati üdülője révén, én voltam táborokban, és sokszor megfordultam a sóstói úttörőtáborban is. Harmadikos voltam, amikor a bátyámmal Badacsonyban voltunk vívótáborban” – magyarázta Tilla, aki szerint családja a klasszikus büfézős, lángosozós, keveset napozós, sokat fürdős standolás híve volt. Gyerekkori élményei pedig megalapozták a viszonyát a tóval és környékével, felnőttként, saját családjával immár Zamárdiban töltik a nyaraik jó részét.

„Ha valakinek gyerekként beült az életébe a Balaton, az úgy marad. Én is úgy maradtam, és nekem most Zamárdi a központom, évek óta ide járunk, ez az én balatoni otthonom, a nyaralóotthonunk” – nyilatkozta a ZamJam Fesztivál házigazdája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top