nlc.hu
Sztárok

Vásáry André a nehéz időszakairól

Vásáry André: „Volt időszak, amikor elkezdtem nézni a neten, hogy lehet a legfájdalommentesebben meghalni”

Sem a karriere, sem a magánélete nem volt akkor a csúcson.

Vásáry André volt a vendége Palikék Világa Szóló című műsorának legutóbbi epizódjában, ahol felidézte pár évvel ezelőtt komoly nehézségekkel kellett szembenéznie. Érzelmi mély pontra a covid kellős közepén került, aminek több összetevője is volt. Ahhoz, hogy kicsit összekapja magát, a pszichológusa tanácsára edzeni kezdett, ami azóta is az élete része, de bevallotta, akkoriban készült róla egy fotósorozat, aminek a képein póló nélkül szerepelt, és annak ellenére, hogy sok dicséretet kapott, az önbizalma éppen ekkor volt a legalacsonyabb.

Vásáry André

Fotó: Trenka Attila

Esküszöm, hogy lelkileg akkor voltam a legrosszabb állapotban. Komolyan. Akkor magánéleti dolgok is voltak, meg szakmai, meg lehet ilyen életközepi válság, nem tudom. Krízisben voltam. Nem akarok nagyon drámázni, és ez egy régi sztori – de tudom, hogy ez lesz a címe, hogy »André öngyilkos akart lenni« – de konkrétan volt egy olyan időszak, amikor elkezdtem nézni a neten, hogy lehet a legfájdalommentesebben meghalni. Sosem jutottam el odáig, de elkezdtem gondolkodni, hogy ez az egész annyira nem” – magyarázta az énekes, amit a 24.hu szemlézett. 

Mint mondta, abban az időben minden összejött neki. „Akkor nekem minden összejött. Szakmailag nem minden úgy alakult, ahogy szerettem volna. Az emberek nagyon sok mindent nem látnak, de nekem voltak nagyon komoly külföldi lehetőségeim, aláírt szerződések, olyan műsorok, amik Európa-szerte láthatók és ismertek. És az utolsó percben mégsem. Magánéletileg akkor volt egy nagyon nagy törés, egy hétéves kapcsolatom ért véget.

Az énekes azóta rendbe jött, karrierje szárnyal és a szerelem is rátalált ismét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top