nlc.hu
Sztárok

Jamie Foxx először szólalt meg kórházba kerülése óta

Jamie Foxx először szólalt meg az áprilisi „orvosi vészhelyet” óta: „Megjártam a poklot és vissza”

Az Oscar-díjas színész eddig azért nem jelentkezett, mert nem akarta, hogy olyan állapotban lássák az emberek.

Először szólalt meg Jamie Foxx azóta, hogy áprilisban „orvosi vészhelyzet” miatt kórházba került. A színész egy több mint háromperces Instagram-videóban mondott köszönetet a rajongóinak.

íJamie Foxx érkezik a "Day Shift" premierjére a Regal LA Live-ban 2022. augusztus 10-én Los Angelesben, Kaliforniában

Jamie Foxx érkezik a Day Shift premierjére a Regal LA Live-ban 2022. augusztus 10-én Los Angelesben, Kaliforniában (Fotó: Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Az 55 éves Foxx a videóban azt mondta, tisztában volt azzal, hogy sokat várták, hogy beszéljen a történtekről, de olyan állapotban még nem akart kiállni a nyilvánosság elé.

Tudom, hogy sokan várták vagy akarták a friss híreket hallani, de hogy őszinte legyek, nem akartam, hogy olyan állapotban lássatok. Azt szeretném, hogy nevetve lássatok, jól érezzem magam, bulizzak, viccelődjek, filmet, tévéműsort csináljak. Nem akartam, hogy úgy lássatok, hogy csövek állnak ki belőlem, és azon gondolkozom, hogy vajon túlélem-e.

A színész lánya, Corinne áprilisban osztotta meg a hírt, hogy Foxx kórházba került, de „már úton van a gyógyulás felé”, miután a Netflix Back in Action című filmjét forgatta Atlantában. Azóta csak kevés információ derült ki az állapotáról: kiengedték a kórházból, otthon lábadozik, majd a hónap elején egy jachton látták.

Hogy pontosan mi okozta az egészségügyi problémát, arról szinte semmit sem árultak el, és az Oscar-díjas színész a mostani videóban sem részletezte.

El sem tudom mondani, hogy ez az egész milyen mélyre vitt le, hogy aztán onnan visszajöjjek. Olyasmin mentem keresztül, amiről azt hittem, hogy soha nem fogok átélni

– mondta.

Azokat a pletykákat viszont visszautasította, hogy megvakult vagy lebénult.

„Amint látjátok, a szemeim működnek, a szemeim remekül működnek. Nem vagyok lebénulva, de… megjártam a poklot és vissza, és a felépülésemhez vezető utamon is voltak kátyúk. De visszatértem, és képes vagyok dolgozni” – fogalmazott Foxx, aki a videójában megköszönte a családja és az orvosok támogatását, valamint minden rajongójának a folyamatos imákat, szeretetet és támogatást.

(The Hollywood Reporter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top