nlc.hu
Sztárok

Marjai Juditnak az anyaságról

Marjai Juditnak papíron sosem lehetett volna gyermeke: „A döbbenet erejével ért, hogy lesz”

Marjai Judit volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának a legutóbbi vendége. Mint a Blikk írja, a fotósként is nagy sikereket elérő exmodell többek között az anyaságról is vallott az interjúban.

Marjai Judit,

Ma is bombaformában van Marjai Judit – Fotó: Marjai Judit / Magánarchívum

Az 55 éves egykori modell elárulta, nem spilázta túl az anyaságra való rákészülést és a gyereknevelésről sem volt kiforrott elképzelése. “Nagyon szeretem őket, de inkább mint társ. (…) Szerettem volna együtt élni velük, hogy ezt az életet együtt töltsük” – mondta el Marjai Judit, aki arról is beszélt, hogy sokáig azt hitte, nem lehet gyereke.

Nekem eleve arról is volt papírom, hogy nem lehet gyerekem. (…) A döbbenet erejével ért, hogy lesz gyerekem, és nem voltak elképzelésem, hogy milyen anyuka leszek” – mesélte a kétgyermekes exmodell, fotós.

A gyerekeiről elárulta: a fia kempózik, most érettségizett és közgazdasági pályára készül, lánya pedig molekuláris biológus lesz, már mesterképzésre jár.

Marjai Juditot amúgy egy fotósorozata miatt a “magyar Marilyn Monroe-ként” is szokták emlegetni. 21 éves koráig modellkedett, majd a kamera másik oldalára állt: művészfotósként is sikeres pályát futott be. Komoly fotósorozatai készültek, többek között ő örökítette meg a halállal szembenéző Bacsó Péter utolsó napjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top