nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla balhéba keveredett

Állítólag megütötték Megyeri Csillát egy hazai fesztiválon

A Nyerő Páros legutóbbi évadának győztese hatalmas balhéba keveredett.

A Redditen tegnap este óta futótűzként terjed a hír, miszerint Megyeri Csillát megütötték, sőt, rugdosták is egy haza fesztiválon. A közösségi oldalon olvasható kommentek szerint a műsorvezető szóváltásba keveredett a pultnál két másik vendéggel, ami végül tettlegességig fajult. A Reddit felhasználók elmondása alapján egy helyi hölggyel rúgta össze a port, akinek a párja ütötte meg a műsorvezetőt.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla a Nyerő Párosban. (Fotó: RTL)

„Úgy tudom, a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt. Először a srác párjával kezdtek el beszólogatni egymásnak, megjegyzéseket tettek, kinevették a másikat. Aztán egymásra öntöttek egy-egy pohár italt, majd verekedni kezdtek. Utána folytatódott a kiabálás, majd a srác a hajánál fogva kezdte el rángatni Csillát, lecibálta a földre, utána pedig elkezdte rugdosni is. Ekkor érkeztek meg a biztonságiak, hogy szétválasszák őket” – nyilatkozott a témában egy fesztiválozó a Blikknek. A Hajdú-Bihar megyei Rendőrkapitányság a lapnak mindössze rövid tájékoztatást adott.

„Megkeresésük alapján tájékoztatjuk önöket, hogy ilyen ügyben nem történt rendőri intézkedés” – állt a válaszukban. Kerestük Csillát, ám egyelőre nem sikerült beszélnünk vele az ügyben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top