nlc.hu
Sztárok

Boros Lajos állapota

Így van most a legendás rádiós, Boros Lajos a szívműtétje után

Az orvosa csökkentette a gyógyszeradagját.

Boros Lajos négy évvel ezelőtt esett át egy szívműtéten, amelyet követően csak hetek múlva ébredt fel az altatásból. A rádiós most a Star magazinnak beszélt arról, sikerült-e teljesen felépülnie a beavatkozás óta. 

„Negyedévenként járok vizsgálatokra, a múlt héten is voltam, és az orvosom azt mondta, »úristen, hát ezt nem lehet fokozni! Lajos, de jól néz ki!« Csökkentette a gyógyszereimet, aminek nagyon örülök. Az orvos után találkoztam ismerőseimmel, akik azt mesélték, hogy amikor megromlott az egészségi állapotom, az egész gyülekezet imádkozott a felépülésemért. Mit mondhatnék, ettől csak még jobban éreztem magam” – mesélte a rádiós, majd arról is beszélt, hogy még mindig felismerik az utcán.

Boros Lajos

Boros Lajos (Fotó: Nagy Zoltán)

„Jó érzés, hogy még mindig megismernek az emberek, és barátságosan viszonyulnak hozzám. Vannak, akik lefékeznek mellettem autóval, hogy köszönjenek. Múltkor egy nagyon kedves hölgy kopogott be nekem a villamos ablakán, hogy most már jó lenne, ha meghíznék. Mondtam neki, hogy ne kényszerítsen zabálásra, vagy állja a költségeimet” – tette hozzá Boros.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top