nlc.hu
Sztárok

Soma Mamagésa kiakadt a horgászati tavak miatt

Soma Mamagésa: „Igazságtalanság, hogy Magyarország tavainak többségét csak horgászati céllal lehet használni”

Szinte már sehol nem lehet úszni.

Soma Mamagésa mindig is híres volt arról, milyen közeli kapcsolata van a természettel és élen jár abban, hogy kiálljon a jó ügyekért.

Soma Mamagésa

Fotó: Simon Gábor

Ezúttal a Duna budakalászi partszakaszáról jelentkezett be Instagram-oldalán, a posztjában pedig háláját fejezte ki, amiért víz közelében élhet, ahol nem csak a folyó, de gyönyörű fák és elképesztő környezet öleli körül. A bejegyzése második felében azonban keserédes szavakkal folytatta. 

Hol felnőttem (Hajdúnánás), ott a Kelezi-főcsatornában és a nagyon erős gyógyvízű strandon lehetett úszni. Csakis olyan helyen szeretnék mindig élni, ahol van olyan természetes víz, amiben lehet úszni. Nagy igazságtalanságnak tartom, hogy Magyarország tavainak a tetemes többségét csak horgászati céllal lehet használni. Ezeknek a tavaknak minimum a felében le kellene választani egy részt, amit úszásra, fürdőzésre is használhatnak. Nem szólhat minden a pénzről! A Lupa tó olyan zajos lett, hogy az egykori kedvenc tavam számomra használhatatlanná vált, de szerencsére így is sok ember örömforrása. A nyár egyik legnagyobb ajándéka a természetben fürdőzni. Most kell télire betölteni magunkat!” – írta videója mellé, melyben megmutatta a békés környezetet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top