nlc.hu
Sztárok

Szőcs Reni a gyermeke mutogatásáról

Szőcs Renáta: „Magánügy, ki mennyi fotót mutat gyermekéről”

Az énekesnő nem szeretné elárasztani a közösségi oldalakat kislánya fotójával.

Szőcs Renáta májusban adott életet első gyermekének, Améliának. Az énekesnő azon kevesek közé tartozik, akik nem takargatják gyermeküket, így viszonylag sűrűn osztja meg rajongóival a tüneményes kislányt. Volt olyan eset, amikor Amélia arcát sem takarta ki, de akadt, amikor igen. 

Szőcs Renáta

Fotó: Instagram

Most egyik Instagram-követője nehezményezte, amiért legutóbb kitakarta lánya arcát, holott korábban nem tette. Az énekesnő a Blikknek elárulta, szerinte hol a határ a gyermekmutogatásban. 

Nem viszem túlzásba ezt. Már a babatervezés idejében eldöntöttük a párommal, hogy nem árasztom el a közösségi oldalamat kisbabás tartalmakkal, jóllehet, rengeteg fotóm van Améliáról, hiszen gyönyörű gyermek és nagyon büszke vagyok rá. Mégis csínján bánok a megosztásokkal, mert számomra ez az egészséges – mondta Reni, majd arra is kitért, károsnak tartja-e, ha valaki folyamatosan tartalmakat oszt meg a gyermekéről. – Nem vagyok ellene sem, és nem ítélek el senkit azért, ha egyáltalán nem vagy folyton mutatja a gyermekét. Magánügy, ki mennyi fotót mutat gyermekéről, nekem pedig soha eszembe sem jutna ezért bárkit is kritizálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top