nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini az édesapja haláláról

Zalatnay Cini az édesapja elvesztéséről: „Tragikusan kevés időt tudtunk együtt tölteni”

Rajongásig szerette őt az apja.

Zalatnay Sarolta mostanában egyre többet gondol az édesapjára, pedig nem sok emléket őriz róla, hiszen még kisgyerek volt, amikor az életerős férfit legyőzte a rák. “Édesapám hosszú éveket várt arra, hogy kislánya szülessen. (…) Tragikusan kevés időt tudtunk együtt tölteni, hiszen csak 8 éves voltam, amikor otthon, a saját ágyában örökre lehunyta a szemét” – idézte fel a Borsnak.

Zalatnay Cini,

Zalatnay Cini a mai napig haragot érez, ha arra gondol, milyen korán veszítette el az édesapját – Forrás: Hal a tortán – videó

Édesapját gyomorrákkal diagnosztizálták és kórházba került, majd onnan hazaengedték meghalni. Az énekesnő erről a fájdalmas emlékről is vallott a bulvárlapnak: “190 centi magas és 100 kiló volt. (…) Aztán rohamosan fogyni kezdett. Amikor már alig nyomott 50 kilót, már nem tudott fölemelni. (…) Élete utolsó 10 napját otthon töltötte. (…) Láttam elenyészni édesapámat és ez még ma is nagyon fájdalmas emlék”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top