nlc.hu
Sztárok

Megbírságolta a NAV Ambrus Attilát

Megbírságolta a NAV Ambrus Attilát: úgy tudja, valaki feljelentette

Anno Ambrus Attila 30 alkalommal rabolt ki bankokat, postákat, mielőtt lefülelték és 2002 ben tizenhét év fegyházbüntetésre ítélték.

A köznyelven csak Viszkisként emlegetett bankrabló jó magaviselete miatt 2012-ben szabadult. Még a börtönbüntetése alatt kezdte kitanulni a keramikus szakmát, amivel jelenleg is foglalkozik, saját vállalkozásában.

Ambrus Attila

Ambrus Attila Fotó: Birton Szabolcs

A Blikknek most arról mesélt, hogy az elmúlt években kellett büntetést fizetnie a NAV-nak, de szerencsére csak néhány tízezer forintot.

„Régebben elkészítettem a Manchester United, a Barcelona és más focicsapatok logóját kerámiából, illetve pajzscímereket is csináltam, de a NAV lecsapott és megbírságolt, plusz elkobozták a termékeket.Komoly engedélyeztetési háttere van, ha valaki használni akarja ezeket az emblémákat, amivel részben tisztában is voltam, de nem vettem kellően komolyan. Nem gondoltam, hogy ekkora baj lehet belőle. Ugyan a bírság csak néhány tízezer forint volt, de a történet szomorú része, hogy nem egy sima rutinellenőrzés során kaptam a büntetést. Valaki feljelentett és már úgy érkeztek a NAV-osok, hogy tudták mit kell keresniük. Azóta nem árulok ilyen termékeket, maximum születésnapokra készítek egy-egy darabot” – mondta Attila a lapnak.

Korábban Attila azt is elmondta egy másik interjúban, hogy gyakran előfordul, hogy 18 órát dolgozik. Emellett, ha ideje engedi sportol: fut és teniszezik, illetve a kislányát kerékpáron viszi óvodába 15 kilométeren át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top