nlc.hu
Sztárok

Megszólalt a betegsége után Madonna

Megszólalt súlyos betegsége után Madonna: „Szerencsés vagyok, hogy még élek”

Instagram-oldalán osztotta meg az érzéseit.

Június végén aggódva figyelték az emberek a híreket, amikor kiderült, Madonna egy súlyos bakteriális fertőzés miatt kórházba került. Guy Oseary, az amerikai énekesnő menedzsere Instagram-oldalán tudatta a hírt, hogy a 64 éves popsztárt intenzív osztályon kezelték.

Madonna

Fotó: Getty Images

A popdíva szerencsére már hetekkel ezelőtt elhagyhatta a kórházat, ráadásul pár szerencsés rajongó az utcán is találkozott vele, ők pedig arról számoltak be, az énekesnő egészségesnek és boldognak tűnik. Madonna viszont egészen mostanáig nem szólalt meg a történtekkel kapcsolatban, de most Instagram-oldalán törte meg a csendet. 

„A család és a barátok szeretete a legjobb gyógyír. Egy hónapja jöttem ki a kórházból és most végre tudok róla beszélni – kezdte a bejegyzését Madonna, aki úgy tűnik, teljesen átértékelte a család szerepét az életében. – Anyaként könnyen beleragadsz a gyermekeid állandó igényeibe és a végtelen adakozásba… de amikor a legnagyobb szükség volt rá, a gyermekeim ott voltak mellettem. Olyan oldalukat láttam, amit korábban soha. Ez mindent megváltoztatott.”

Az énekesnő a gyermekeivel töltött fel pár képet és miután nekik köszönetet mondott, tovább hálálkodott. 

Rájöttem, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy még élek.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top