nlc.hu
Sztárok

Csondor Kata elmondta a véleményét

Csondor Kata nem értette, miért nem hívták meg a Barbie film premierjére

A színésznő-énekesnő a TikTok-oldalán mondta el, mi történt.

Csondor Kata a Barbie-mesék szinkronhangja, ezért sok követője megkérdezte tőle, hogy miért nem volt ott az élőszereplős film premier előtti vetítésén. Az énekesnő a közösségi oldalán egy videóban számolt be arról, miért nem volt hivatalos az eseményre: Kata kiadott egy mesealbumot Én, Barbie címmel. Később ezzel kapcsolatban megkereste egy hölgy a Barbie baba forgalmazójától, majd számon kérte a lemez miatt. 

„Közölte velem, hogy én hogy képzelem azt, hogy azt írjam a lemezre, hogy Én, Barbie. Én nem vagyok Barbie. Nem én vagyok Barbie” – közölte a videójában. A színésznő egyébként nagyjából 12-13 teljes egész estés Barbie-mesefilmet szinkronizált.

„Így nem is lettem meghíva film premierjére” – mondta csalódottan Csondor Kata. A Mattel magyarországi kommunikációs ügynöksége az üggyel kapcsolatban ezt írta a Blikknek:

A Barbie márkanév, logó, arculati elemek használata jogdíjköteles, ahogy az összes többi jogvédett név, így engedély nélkül nem használhatja fel senki – különösen nem kereskedelmi céllal. A Barbie filmek szinkronszerepeit castingon választják ki minden olyan esetben, amikor új Barbie-karakter, film, sorozat kerül képernyőre.

Csondor Kata

Csondor Kata (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top