nlc.hu
Sztárok

Konta Barbara élete

Így él Hollandiában a Barátok közt egykori sztárja, Konta Barbara

Elmesélte, hogyan élnek most.

Hollandiában kezdett új életet a Barátok közt korábbi sztárja, Konta Barbara. Az elmúlt 20 évben rengeteg minden történt vele: férjhez ment, életet adott első gyerekének, majd elvált, végül újból megházasodott, és ismét gyermeke született. Három évvel ezelőtt pedig a családjával együtt kiköltözött Hollandiába, Hágába.

Konta Barbara

Konta Barbara (Fotó: Archívum Meglepetés)

„Azt akartuk, hogy Franciska és Fanni egy élhető országban nőjenek fel. Itt az oktatás és az egészségügy is remekül működik, az emberek pedig barátságosak. (…) Egy ideig recepciós voltam egy helyi szállodában, de a gyerekeim miatt nem jött be az éjszakai műszak és a hétvégi munka sem, így januárban váltottam. Most egy értékesítő cégnél dolgozom, ami apartmanok rövid és hosszú távú kiadásával foglalkozik. Érdekes, változatos a munkám, szeretek emberek között lenni és biciklivel járni az irodába. (…) Itt szinte mindenki kerékpárral közlekedik, az autónkat el is adtuk, nincs szükségünk rá” – mesélte az egykori színésznő, aki évente csak egyszer látogat Magyarországra. 

„Az anyukám, a nagynénim és a férjem szülei Magyarországon laknak, de a két húgom a világ különböző pontjain. A gyerekek, Franciska és Fanni a nyári szünet egy részét Magyarországon töltötték a nagyszülőkkel. Ők már egyedül utaznak, természetes számukra a repülés” – nyilatkozta többek között a Meglepetés magazinnak Barbara. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top