nlc.hu
Sztárok
Varga Viktor ejtőernyő nélkül ugrott.

Varga Viktor megcsinálta: kiugrott 600 méter magasból, melyet videóra is vettek

Egy bungee jumping kötél rögzítette a testét a helikopterhez.

Ahogy korábban megírtuk, Varga Viktor merész dologra szánra el magát: ejtőernyő nélkül akart leugrani 600 méter magasból. Az elképzelés sikerült, melyet videóra is vettek. 

„Valami ott motoszkált bennem, ami nyugtalanított. Egy 100 méteres kötéllel kell kiugranom a gépből, és ez olyan dolog, ami bántotta a tudatalattimat. Amikor bárzenész voltam, volt egy főnököm aki pont egy hasonló bungee jumping balesetben bénult le deréktól lefelé. Tökéletes élete és milliárdjai vannak (ha a mai értékrendet kell említenem), szóval mindene megvan, mégis kapott egy ilyen csapást. Ekkor eldöntöttem, hogy bármit megcsinálok az életemben, ami adrenalinfröcsögés, kivéve ezt. Na… hát a sorsomtól nem menekülök” – mesélte az énekes, aki részletesen beszámolt az ugrás előtti érzéseiről. 

Varga Viktor a Totemben

Varga Viktor a Totemben (Fotó: TV2)

„Egész héten annyi dolgom volt, hogy nem volt időm gondolni se a dologra, de tudat alatt munkálkodott és utolsó előtti este már azt álmodtam, hogy minden nélkül leugrok egy toronyház tetejéről és földet érve semmi bajom nem lett… nos innentől kezdve egész nap csak a lehetséges balesetemre tudtam gondolni és arra, hogy hátha inkább átesek egy másik dimenzióba. Aztán szépen elkezdtem meditálni, elfogadni minden eshetőséget, majd egy olyan napot csináltam magamnak ahol csak a legkedvesebb dolgaimat csináltam, mintha az utolsó napom lenne a Földön. Igazán tökéletes volt. Majd eljött a nagy nap. A nagy ugrás a világ leghosszabb bungee kötelével, ami tuti rátekeredik a nyakamra, mint egy köldökzsinór… de ezt a gondolatot is áthidalva már csak egy tökéletes zen állapotba kerültem, összeforrva a mindenséggel. A legszebb nyugalomban. Látva a szépen kerekedő bolygónkat, megmutatkozva porszemségünkkel, csak egy kezet éreztem a vállamon és már ugrottam is a semmibe a föld felé 180km/h sebességgel. Innen már csak eufória, szabadság és isteni bizalom” – írta az Instagram-oldalán Varga Viktor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top