nlc.hu
Sztárok

Jackie Chan és lánya

Megható videó terjed Jackie Chanről és lányáról

De a videó hátterében egy rémesen szomorú történet áll.
Jackie Chan

A 69 éves színész 1982-ben vette feleségül Joan Lin színésznőt. A házaspárnak egy fia született, a szintén színészként dolgozó Javcee Chan. A filmesnek egy viszonyból is született gyermeke, a lány Etta Ng Chok Lam, 1999-ben jött a világra.

Bár manapság nem sokat hallani a magánéletéről, az elmúlt hetekben egy különleges videó kezdett terjedni a TikTokon. A felvételen az látható, hogy a színész régi filmjeiből összevágott jeleneteket néz egy nő társaságában. Az elképesztő akciójeleneteket látva a lány könnyes szemmel kérdezte Chant, hogy voltak-e fájdalmai, mire az úgy felelt, hogy sok. „Papa, te csodálatos vagy” – folytatta a fiatal nő. Chan ekkor már nem tudta visszafojtani a sírást…

Sokan ezt követően azt feltételezték, hogy a gyönyörű felvételen Jackie Chan és lánya, Etta Ng Chok Lam látható. Ám a szomorú valóság az, hogy a hölgy nem más, mint a 25 éves Haocun Liu színésznő, aki egy új filmben, ami egy nyugdíjba vonult kaszkadőrről szól, Chan lányát alakítja. 

A sikeres színész ugyanis nem tartja a kapcsolatot az igazi lányával.

A Buzzfeed korábbi cikkében arról írt, hogy Chan még azelőtt megszakította a kapcsolatot a szeretőjével, hogy a közös gyerekük megszületett volna. Ezt maga a színész is beismerte a saját könyvében. Etta Ng Chok Lam az apja nélkül nőtt fel, sem anyagilag, sem lelkileg nem támogatta őt. „Ugyan ő a biológiai apám, de nem része az életemnek. Ő döntött így. Soha nem fogom az apámnak tekinteni. Amíg anyám velem van, nincs szükségem apámra” – nyilatkozta Etta még 2015-ben. Amikor két évvel később, a közösségi oldalán beszélt arról, hogy leszbikus, apja után az anyját is elveszítette. „Minden barátom és a családom is megszakította velem a kapcsolatot azóta…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top