nlc.hu
Sztárok

Nemcsák Károly megházasodott

Nemcsák Károly egy évvel ezelőtt titokban ismét megházasodott

Szűk családi körben mondták ki a boldogító igent.

Nemcsák Károly 2017-ben, 21 év után elvált feleségétől. Habár a színházigazgató sosem szerette a magánéletét a nyilvánosság elé tárni, akkoriban válása állt a sajtó középpontjában. Nem sokkal később viszont beköszöntött az új szerelem az életébe, amitől Károly teljesen kivirult. 

Nemcsák Károly

Fotó: Olajos Piroska

Habár többször is mutatkozott együtt a pár, a függöny mögé sosem engedtek bepillantást. Olyannyira hét lakat alatt őrizték az életüket, hogy csak most derült ki, egy évvel ezelőtt már a boldogító igent is kimondták. 

„Én nem akartam válni, egy életre terveztem a házasságomat, nagy sokk volt ez az életemben, nagyon nehezen hevertem ki. Úgy látszik, a Jóisten így akart próbára tenni, hogy mit és mennyit bírok. Ha nem rendelkeztem volna erős paraszti múlttal, erős életösztönnel, lehet, hogy feladtam volna, de ma már hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult az életem, hogy akaratomon kívül elvált ember lettem. Ennek köszönhetem, hogy megismertem Katikát. Egy évvel ezelőtt szűk családi körben volt az esküvőnk. A feleségem csodálatos ember – mesélte a Best magazinnak Károly, aki azt is elárulta, hol ismerkedtek meg feleségével. – A József Attila színház ügyeit intéztem egy bankban, ahol Katika dolgozik. Ennyi év tapasztalatával a hátam mögött azt kell hogy mondjam, hála istennek, hogy nem szakmabeli, abban volt bőven részem, és nem működött, viszont nagyon szereti a színházat, értő közönség, sokat járunk együtt színházba.

Best címlap

Best magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top