nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka véleménye

Rubint Réka szerint a házasság után a nők jelentős része csak főz, mos, takarít és szül

A háromgyerekes édesanya nem rejtette véka alá a véleményét.

Rubint Réka Orosz Cynthia Stories Podcast című YouTube-műsorában tűnt fel, ahol többek között a házasság utáni életről is beszélt. A híresség szerint az anyagi függetlenség megteremtése például elengedhetetlen egy kapcsolatban, de ez tabutéma az országban.

„Nagyon sok nő nem mer erről beszélni, mint ahogy én sem mertem az elején. De mivel akkor már jártam és azóta is járok légzésterapeutához, megtanultam, hogy csak akkor lehetek boldog én, Rubint Réka, ha nem Schobert Rékaként, nem Schobert Norbi feleségeként, nem Schobert Norbertnéként élek. Ha elmész vidékre, meg lehet nézni: ha megkérdek valakit egy fellépés után, hogyan írjam alá a dedikáló kártyát, azt mondja, »Kovács Béláné«. Én meg kérdezem: de neked nincs saját neved? »Kovács Béláné!«. De mondom, keresztnevet szeretnék! „Ja, Erzsike, Timi…” – ezt csak azért mondom, hogy mindenki értse, hogy én, onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként feleségül megyek Kovács Bélához, megszűntem létezni. Onnantól Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szül, nevel. Ez nem biztos, hogy Kovács Béla hibája, csak lehet, ő is ezt a mintát hozta. Meg Kiss Tímea is. Ez a két minta gyönyörűen összeér, és csinálják ugyanazt, ami volt” – nyilatkozta a fitneszlady, majd arról is beszélt, hogy az ő szülei is így éltek. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: Birton Szabolcs)

„Édesanyámmal beszélgettem erről, és ő utána is Rubint Imréné volt. Amíg apukám elment, mert másik házassága lett, majd visszajött, anyukám abban a 16 évben is Rubint Imréné volt, és amikor meghalt, akkor is. Amikor én ezt láttam, akkor bennem egy világ omlott össze. (…) Egyvalami kikristályosodott: hogy soha nem akarok ebben a függőségi viszonyban lenni, soha. A Norbiban is megvolt ez a minta, hogy ő a családfenntartó, te legyél az, aki megszüli, felneveli, itt van stb. És én ezt akartam is, de szerettem volna Rubint Réka maradni, aki nem fél attól, hogy egyszer úgy jár, mint az anyukája” – mondta Réka, aki korábban ebben a műsorban mondta el azt is, hogy Norbi mellett igazi nőnek érzi magát.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top