nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba vicces története

Kajdi Csabáéknál családi vonás ezt-azt elhagyni: „A francia nagynénim egyszer a műfogsorát hagyta el”

Míg szülei a bevásárláskor a saját fiukat hagyták el véletlenül, addig nagynénje a fogsorát veszítette el.

Igen kalandosra sikerült az a vásárlás, amelyen egy pillanatra szülei szem elől tévesztették az akkor három éves Kajdi Csabát. „Anyámék épp egy nagy bevásárláson voltak Franciaországban az egyik legnagyobb áruházban, amikor egyszer csak összenéztek: ’Te, a Csabi?’ – tették fel a kérdést egymásnak. Engem valaki leadott az információs pultnál, hamar meglettem. Nem is emlékszem az egészre” – árulta el RádiósCyla, akinek családjában gyakran előfordul, hogy ezt-azt elhagynak.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba (Fotó: TV2)

„A francia nagynénim egyszer a műfogsorát hagyta el. Kereste, de sehol sem találta, míg végül a férje megelégelte és bementek a rendőrségre. Ott előadták a kis történetük, hogy bizony nem találják Suzanne műfogsorát. Erre a rendőr előhozott egy dobozt, ami telis-tele volt műfogsorokkal. Mondták neki, hogy válogasson. Szegény Suzanne sokkot kapott a sok műfogat látva, úgyhogy sietősen távoztak. Pedig a rendőrök azt mondták, rengeteg dolgot találnak. Ha műlábra van szüksége az is van. Ők azonban inkább leléptek” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top