nlc.hu
Sztárok

Varga Viktor és a házasság

Varga Viktor a házasságról: „Nem hiszek a monogámiában”

Az énekes nem rejtette véka alá a véleményét.

Varga Viktor nemrég ejtőernyő nélkül ugrott ki 600 méter magasból. Azt gondolná az ember, hogy az előadó semmitől sem fél, ám ez koránt sincs így: a házasságtól szinte kirázza a hideg.

Varga Viktor

Varga Viktor és párja (Fotó: Trenka Attila)

„Egy félelmem van még talán, a házasság! Én nem hiszek a monogámiában sajnos, de a házasság intézménye, mint egy szövetség, az egy csodálatos dolog. Viszont szerelem szempontjából abszolút lehetetlen. A párom ezt valamikor elfogadja, valamikor nem. Azért a női gondolkodás egy szeszélyes történet… De tegyük hozzá, hogy ez a birtoklás egy olyan dolog, amit én a kapcsolatok elején azonnal kizárok. Nincs birtoklás! Vannak individuumok, akik találkoznak egymással, de olyan nincsen, hogy te az enyém vagy. Ez nem létezik, mert meghalunk! Itt mindent bérlünk, egymást is csak béreljük”nyilatkozta a Ripostnak a zenész, aki ettől függetlenül boldog párkapcsolatban él kedvesével, Liliánával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top