nlc.hu
Sztárok

Befürdött a ciprusi nyaralással Kökény Attila

Nem volt felhőtlen Kökény Attila nyaralása, nagyon átverték Cipruson

Befürdött a szállodával.

Cipruson nyaralt Kökény Attila a családjával, de nem volt felhőtlen a pihenés, mert gondok voltak a szállásukkal. Az énekes meghökkentő élményekkel távozott a nyaralásról, finoman szólva sem volt elragadtatva. Minderről a Mokkában panaszkodott.

Kökény Attila,

Mondhatni csalás áldozata lett Kökény Attila Cipruson – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elképesztő volt, hogy benne van valami a Top szállodában, és kiválasszuk többen, és megérkezünk, és gyakorlatilag olyan, mint egy kétcsillagos szálloda. Úgy van befényképezve, hogy homokos tengerpart, közben tiszta szikla. Ráadásul úgy indult, hogy 5 órát késett a gép. Másfél órára voltunk a repülőtértől a szállásig, egy olyan buszvezető vitt minket a szállásra, aki 50 helyett 130-cal ment. Én, aki olyan nyugodt ember vagyok, üvöltök a csávóval, hogy menjen lassabban. Gyerekeim, unokáim ott vannak. (…) Mondom, mi jöhet még! Megérkezünk és mondom: jó helyre hozott a busz?” – mesélte Kökény Attila, aki a rossz nyaralás után már szervezi a következőt, az pedig biztosan szuper mesés. 

Jött egy kedves haverom, aki bejelentkezett és akkor így, megyünk Dubajba a családdal. Azt lekoordináltuk, megbízhatóak, úgyhogy megyünk oda!” – lelkendezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top