nlc.hu
Sztárok

Gisele Bündchen válásakor döbbent rá, hogy az egészség a legfontosabb számára

„Nehéz idők” – Gisele Bündchen elmondta, hogyan vált el Tom Bradytől

Tom Brady felesége, Gisele Bündchen fontos dologra jött rá válása során.

Gisele Bündchen brazil szupermodell a brazil Vogue magazinnak mesélt arról, milyen nehéz volt idén lezajlott válása Tom Bradyvel, a New England Patriots amerikaifutball-sztárjával.

A hétszeres Super Bowl-győztes Brady és  most 43 esztendős Bündchen

13 évig élt együtt. Ez idő alatt pedig két közös gyermekük született. “Mindig úgy gondoltam, hogy bármilyen élethelyzet, legyen az bármekkora kihívás, végül

 

tanít nekünk valamit, hozzásegít a fejlődéshez.

Szakítani soha nem egyszerű, különösen, ha a média minden lépésedet a legnagyobb figyelemmel kíséri. Igyekeztem a gyerekeimre, az egészségemre, a reményeimre és az álmaimra összpontosítani” – mondta Gisele Bündchen. A modell nem tudta elfogadni, hogy három évvel idősebb férje ígérete ellenére sem hagyott fel az élsporttal, és nem szentelt több időt a családjuknak – helyette inkább a Patriots után egy addig kutyaütő floridai csapatot, a Tampa Bay Buccaneerst is Super Bowlhoz segített.

„Nehéz idők” – Gisele Bündchen elmondta, hogyan vált el Tom Bradytől

„Válás után nehéz időket kellett átélnem ahhoz,

hogy megértsem a döntések jelentőségét az életben. Bár nem az én felelősségem, kész vagyok a lehető legtöbb emberrel megosztani a tapasztalataimat. Ma már tudom, hogy az egészség a legnagyobb kincsem. Elengedhetetlen ahhoz, hogy boldog legyen az életem és legyen energiám valóra váltani a vágyaimat – mondta Bündchen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top