nlc.hu
Sztárok

Elvesztette kisfiát Mulatós Kata

Kisfiát gyászolja Mulatós Kata, 5 évesen elhunyt az énekesnő gyermeke

A munkába menekül a mulatós sztár.

Mulatós Kata 5 gyermek édesanyja, egyedül neveli őket. Az énekesnő legkisebb gyereke, az 5 éves Miki egy orvosi műhiba miatt kiskora óta ágyban fekvő beteg lett, de az édesanyja mindent megtett érte. Most azonban tüdőgyulladásban meghalt a kisfiú – írja a Metropol.

Mulatós Kata,

Mulatós Kata szíve megszakad a gyászban, a munkába menekül – Forrás: @katamulatos / Instagram

„2018-ban egy végig problémamentes várandósság után, teljesen egészségesen született meg Miki fiam. Aztán egy orvosi hiba történt, szonda, gégemetszés. (…) De nem adtam fel, (…) és ha ágyhoz kötve is, de velünk volt a gyermekem! Igaz, 24 órás felügyeletre szorult és csak párnákkal megtámasztva tudott ülni, de így is boldog volt” – mesélte a mulatós énekesnő. Mint mondja, a kisfiának pár héttel ezelőtt fájni kezdett a torka.

„Kiderült, kezdődő tüdőgyulladása van, de akkor már olyan állapotban volt, hogy négyszer visszahozták ugyan, de nem tudták megmenteni az életét” – nyilatkozta megtörten Mulatós Kata, aki képtelen feldolgozni a kisfia halálát. „Nem tudok másra gondolni! Munkába menekülök” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top