nlc.hu
Sztárok

Medveczky Ilona végrendelete

Széttépte a végrendeletét Medveczky Ilona, kiderültek az okok

Félő, hogy örökös nélkül hal meg.

Rengeteg barátjában csalódott Medveczky Ilona, ezért széttépte a végrendeletét – írja a Blikk. A táncművész idős korára csaknem teljesen egyedül maradt. Minderről Karizs Tamás műsorvezetőnek vallott.

Medveczky Ilona,

Sok barátjában csalódott Medveczky Ilona – Forrás: Medveczky Ilonával beszélget a műsorvezető, dr. Karizs Tamás – videó / YouTube

„Azért téptem szét a sokadszorra írt végrendeletemet, mert akikben bíztam és akikről azt hittem, hogy barátok, azok a legválságosabb helyzetben hagytak cserben” – árulta el Medveczky Ilona az interjúban. Mint mondja, december elejétől január végéig csőtörés volt nála, emiatt csak 12 fok volt a házában, ő pedig dermesztő hidegben síruhában, paplan alatt tanulta a Drága örökösökben kapott szerepét, közben senki sem segített neki. 

A kiszolgáltatott helyzet és a csalódás ráébresztette, hogy nagyon kevés ember van a környezetében, akikre valóban számíthat. „Én ott, akkor lehúztam a redőnyt minden értelemben és mindenki felé” – fakadt ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top