nlc.hu
Sztárok

Orosz Barbi véleménye

Orosz Barbi: „Attól, hogy jó alpári stílusban egyesek kiírják magukból a frusztrációjukat, változik az életük?”

Az újdonsült feleség nem rejtette véka alá a véleményét.

Orosz Barbi Franciaországból, Antibes egyik strandjáról posztolt bikinis fotót az Instagram-oldalán. A kép mellé egy hosszú bejegyzést is írt, melyben többek között arról beszél, hogy míg a francia nők igazán magabiztosak és szeretik a testüket, addig hazánkban sok a frusztrált, másokat bántó ember. 

„Őszintén… eszembe nem jutna otthon levenni a felsőmet és önfeledten élvezni a fürdőzést… Miért? Mert Magyarországon olyan szintű rosszindulat fortyog az emberekben, ami miatt sokan a strandolás élményéről is inkább lemondanak. A test megbélyegzésének, a gondolatok kinyilvánításának mások életére, kapcsolatára, testére nézve olyan káros szintjét sikerült társadalmilag elővezetnünk, ami beteges” – jelentette ki, majd így folytatta. 

„Attól, hogy jó alpári stílusban egyesek kiírják magukból a frusztrációjukat, változik az életük? Mindenkinek más ad örömet, más az igénye, más dolgokat tud elfogadni és mást utasít el. Komolyan, ha 100 kg súllyal, infarktust kockáztatva, chipset zabálva, szar munkahellyel, amit gyűlölsz, emberi kapcsolatok nélkül, akikkel beszélgethetnél, jól megírod, hogy valaki milyen undorító, csontkollekció vagy disznó, attól a te életed még nem pont ugyanolyan üres és boldogtalan? Ha változtatni akarsz, miért nem az az első, hogy magadon kezded? Talán nem tudod már a sok rosszindulattól, mi is tesz boldoggá? Mi lenne, ha frusztráltságod fokozása helyett abba tennél energiát, hogy kitaláld? Mások életével foglalkozni csak akkor érdemes, ha inspirációul szolgálnak, ha valamiért előre lendítenek. Ne várj külső segítséget! Csak magadra számíthatsz!” – zárta gondolatait a híresség, aki korábban így beszélt francia férjéről: „Üzenem az irigyeimnek, az van, hogy vele megfogtam az isten lábát.”

Orosz Barbi

Orosz Barbi (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top