nlc.hu
Sztárok

Szűcs Judith régi fotói

Akár egy topmodell! Retró fotók a szülinapos Szűcs Judithról

Kerek születésnapot ünnepel ma az énekesnő, ebből az alkalomból kerestünk elő róla néhány ritkán látható, retró fotót.
Szűcs Judith

1953. augusztus 15-én, vagyis éppen ma 70 éve, hogy megszületett Szűcs Judith. Eredetileg fodrásznak készült, ám mellette zongorázni tanult, kórusban énekelt, majd testvérével már tizenévesen zenekart alapított. Indult az 1972-es Ki mit tud?-on, ám a nagy áttörést az 1977-es Metronóm fesztivál hozta el a számára, ahol a Táncolj még! című dalával harmadik helyezést ért el. A következő évben megjelent az első lemeze és ő lett Magyarország első diszkókirálynője, mely státuszt a mai napig is büszkén birtokolja.

„Ha boldog vagy és jól érzed magad a bőrödben, és van, aki szeret, akkor nem probléma, hány éves vagy. Nem egy olyan nagy dolog” – fogalmazott néhány éve Szűcs Judith, aki azonban nem tagadja azt sem, hogy ötvenéves kora óta többször is kés alá feküdt annak érdekében, hogy megőrizze fiatalos külsejét. 

A most következő galériában néhány ritkán látható fotót mutatunk róla a hetvenes-nyolcvanas évekből, melyeket elnézve megállapíthatjuk: ha nem énekesnőként csinál karriert, akár topmodell is lehetett volna.

Szűcs Judith retro fotói
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top