nlc.hu
Sztárok

Vadon Jani családi otthona

Vadon Janiék csúnyán beáztak: „Alig maradt apámról kép”

A rádiós több személyes tárgya is tönkrement.

Az augusztus eleji pusztító viharok több otthonban okoztak súlyos károkat. Vadon Jani és családja is így jártak. A híresség bízik abban, hogy a biztosító valahogy kárpótolja majd őket, bár a családi emlékeket nem lehet pótolni. A történtekről hosszan beszámolt a Rádió 1-en.

Vadon János (Jani)

Vadon Jani (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Tudsz venni szobabútort, könyveket antikváriumból, edzőgépeket, de amikor azt látod, hogy a gyereknek a gyerekkori képei, meg a fekete-fehér családi fotók, a harmincas évekből dédinek a fotói… Alig maradt apámról kép… Nálunk egy régi kofferben voltak a közös képeink, és reménykedtem, hogy addig nem ér el a víz, és de. Felemeled a kis koffert, folyik ki belőle a víz, és arra gondolsz: ezt hogy fogod pótolni? Maximális együttérzésem mindenkinek, aki hasonlóképpen járt, mert ez egy borzasztó érzés, és nagyon remélem, hogy nem fog előfordulni többször” – mesélte a Várfoglalók műsorvezetője, aki azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy az elektromos gépek a hálózatba kötve álltak a vízben, ezért életveszélyes áramütést okozhattak volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top