nlc.hu
Sztárok

Befejezi a haknizást G.w.M

G.w.M végleg leszámol a múltjával, Kulcsár Edina is megszólalt a férje döntéséről

Úgy érezte a rapper, hogy muszáj továbblépnie. Felesége is támogatja.

Leszámol a múltjával G.w.M, azaz Varga Márk – legalábbis, ami a zenei stílusát illeti. Az első élőzenekaros koncertje új fejezetet nyitott a rapper életében, ezzel azonban egy másik fejezetet muszáj lezárnia. „Januártól abszolút megszűnnek a kisebb rendezvényeink, csak nagyzenekaros koncertek lesznek. Ez egy kicsit egy olyan elrajtolás az egésztől, így a múltból a jövőbe” – magyarázta a Tények Plusznak adott interjúban a rapper.

G.w.M,

Befejezi a kisebb koncerteket G.w.M – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Kulcsár Edina megérti a férje döntését, szerinte a párja nem csak a zenében változott meg: „Azt gondolom, hogy akkor lehet valaki mindig úgymond a topon, hogy ha valamiféle változást beiktat az életébe. És nyilván, hogy ha valaki előadóművész, akkor nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy nyilván van egy családi háttere. (…) Nyilván ennyi gyerekkel, azt gondolom, hogy ez egy tök érthető dolog, meg presztízs is, hogy felhagy majd az esti fellépésekkel”.

G.w.M a jövőt óriási tervekkel várja: „Szeretném meghódítani ezt a piacot is. De csináljuk azt, amit szeretünk, aztán az Isten segedelmével majd lesz valami”.

A rapper pár napja a Mokkában beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány után először csak haknizásra volt lehetősége, ám producerként már egy kicsit többre vágyott, és úgy gondolja, 10 év zenélés után muszáj továbblépnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top