nlc.hu
Sztárok

Marics Peti új felkéréséről

Marics Petiék különös felkérést kaptak: „Ilyen azért nem sokszor adatik meg egy előadó életében”

Óriási hangulatot ígértek.

Marics Peti és Valkusz Milán, azaz a ValMar is felfog lépni a Magyar Honvédség augusztus 20-i programsorozatán a Városligetben, augusztus 18-án. A duó mind a két tagja izgatottan várja a nem mindennapi lehetőséget, mivel a programsorozat ingyenes, így nem csak a saját rajongóikat vonzhatják be egy elképesztő show-val. 

Valkusz Milán, Marics Peti

Fotó: Olajos Piroska

„Nem tudom a pontos időpontját annak, hogy mikor jött a felkérés, de valamikor egy-másfél hónappal ezelőtt értesültünk róla. Talán mondani sem kell: nagyon örültünk a Magyar Honvédség megkeresésének, mert azért ez egy nagyon extravagáns módja annak, hogy fellépjen az ember, ilyen azért nem sokszor adatik meg egy előadó életében – mondta Peti a honvedelem.hu-nak, majd hozzátette, reméli, hogy a koncertjükre érkező rajongókkal sikerül megtölteni a parkot. – Nekünk azért megvannak az alapvető sémáink, amelyet az év elején felállítunk, hogy bizonyos időintervallumú koncertekbe hány szám, na meg konkrétan mely dalok férnek bele. A holnapi egy bő egyórás fellépés lesz, de a zene mellett alapvető látványelemekkel készültünk: reméljük, hogy a tűzgép valóban meg fogja perzselni a hangulatot.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top