nlc.hu
Sztárok

Balhé Miamiban, sietve távozott Victoria és Harper Beckham

Victoria Beckham a lányával menekült egy étteremből, ahol balhé tört ki

David Beckhamék és Lionel Messi együtt buliztak egy miami helyen. Az összejövetelnek csúfos vége lett.

Múlt pénteken a Beckham-házaspár Lionel Messivel ünnepelte az Inter Miami CF győzelmét egy étteremben. Velük volt 12 éves lányuk, Harper Beckham is, akinek mozgalmas volt a napja, mert előzőleg a kamerák kereszttüzében ő kísérte pályára Messit a meccs előtt.

Este Miamiban, a Gekko nevű étteremben együtt ünnepelt a két sztárfocista, Victoria és Harper is, miközben más asztaltársaságok is a vendéglátóhelyen mulattak. Némileg tisztázatlan körülmények között ezután egy vendéget a biztonságiak úgy megvertek, hogy a fél arcát vér borította.

David Beckham, Victoria Beckham és Harper Beckham 2022. szeptember 30-án Párizsban, Franciaországban

A kép illusztráció. David Beckham, Victoria Beckham és Harper Beckham 2022. szeptember 30-án Párizsban, Franciaországban / Fotó: Marc Piasecki/GC Images, Getty Images

A biztonsági őrök állították, a vendég többszöri felszólításra sem hagyta abba a fotózást. A sztárok privát szféráját és önfeledt szórakozását védő alkalmazottak az ilyen esetekben bevett szokás szerint kiküldték a helyről a kérésüket be nem tartó vendéget, aki ezután erővel akart visszatérni, és ebből kerekedett az incidens.

A véresre vert vendég és a társasága teljesen máshogy emlékszik a konfliktusra. Állításuk szerint ők csak családi fotókat akartak készíteni, egymást fényképezve, és igazságtalanul léptek fel velük szemben a vendéglátóhely munkatársai. Ennek eldöntése már a rendőrség feladata, Victoria és Harper Beckham mindenesetre sietve távoztak az étteremből, nem várták ki a verekedéses balhé végét.

Forrás és további képek az estéről a Daily Mail cikkében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top