nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila és a felesége idén utaztak el először kettesben nyaralni

Ambrus Attila és a felesége, Réka idén utaztak el először kettesben nyaralni

Ambrus Attila ma visszafogott életet él.

Egy friss interjúban, melyet a Hot! magazinnak adott, azt mesélte, hogyan telnek a mindennapjai feleségével és két fiával. Elárulta, hogy a kerámiázásban találta önmagát és szeretné átadni a tudását az új generációknak is. Bár a gyerekei még túl kicsik ahhoz, hogy tanítsa őket, gyakran kérik fel önkormányzatok, hogy ismertesse meg a fiatalokkal a szakmát.

Ambrus Attila

Ambrus Attila Fotó: Birton Szabolcs

Beszélt arról is, hogy két éves kisfia rendkívül anyás,, ami miatt ő hosszú ideig csak egyfajta “biodíszlet” volt az életében. Azonban nemrég egy szokatlan dolog változtatta meg ezt. Kiderült, hogy a kisfiú imádja a fűnyírást:

„Sokáig biodíszlet voltam a fiam életében, a feleségem volt az első célpont, leginkább hozzá bújt. Azonban elkezdte érdekelni a fűnyírás, de annyira, hogy már naponta kéri, hogy indítsam be a fűnyírómat, amíg ő a műanyag nyíróját tologatja mellettem.” – mondta.

Feleségével, Rékával azóta, hogy megszülettek a gyerekek, nem sok időt tudtak kettesben tölteni, de a nagyszülők segítségének köszönhetően most végre erre is lehetőségük nyílt.

Sok helyre megyünk a gyerekekkel, de öt év után most először jutottunk el oda, hogy kettesben elutazzunk egy nyaralásra

– mondta Ambrus Réka, Attila felesége.

Amíg férje a kerámiaművészetben találta meg a hivatását, Ambrus Réka a divat világában dolgozik, hagyományos magyar mintákat modern ruhadarabokkal ötvöző modellekkel.

Ambrus Attila korábban arról is beszélt, hogy manapság nagyon sokat dolgozik, ezért néha úgy érzi, olyan az élete, mint egy diliház. A kerámiakészítés mellett vásárokra jár, illetve workshopokat, csapatépítőket tart.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top