nlc.hu
Sztárok

Charlize Theron az öregedésről

Charlize Theron: Nem a sebészem rossz, csak öregszem

Charlize Theron véget vetett a pletykáknak az ”elrontott plasztikai műtétjéről”. Nem is volt semmilyen műtét.

Soha nem feküdt kés alá Charlize Theron. A hollywoodi híresség azután nyilatkozott, hogy azt kezdték pletykálni róla, hogy egy elrontott plasztikai műtét miatt változott az arca. „Nem volt semmilyen műtétem, csak öregszem, ezért változik az arcom is” – mondta a FoxNews cikke szerint.

Szerinte egy kicsit empatikusabbnak kellene lennie a társadalomnak, hogy a nők is úgy öregedhessenek, ahogy akarnak, nem ahogy elvárják tőlük. Mint mondja, bár ő maga sosem plasztikáztatott, nem ítéli el azokat, akik igen.

fekete sapkás nő

Egy 2023. májusi kép Charlize Theronról (Fotó: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A színésznő állítja, hogy el tudja fogadni az öregedés folyamatát, bár a személyiségének egy része azt kívánja, hogy bárcsak örökre fiatal maradna. „Bárcsak a 25 éves testem lenne még, amit akárhogy terhelek, holnap sem fájna. Most, ha nem edzek három napig, és megyek vissza az edzőterembe, nem tudok járni.

Az életkor előrehaladtával Theron egyre jobban megválogatja, milyen filmszerepeket fogad el. „Soha, de soha többé nem fogok olyan filmet csinálni, amihez 40 kilót kell híznom” – utalt a Szörnyeteg című filmjére.

Theron azt is elmondta, hogy az orvosa már korábban rámutatott, hogy a nő teste megváltozik. „Azt mondta, hogy 40 felett vagyok, nyugodjak meg. Ezt senki sem akarja hallani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top